Chardonnay Sauvignon

Beleving 
De neus verraadt dominante aroma's van lentebloesem en citrusvruchten. Op de achtergrond van deze fijne geuren kan je tevens een vleugje mango herkennen.
De indruk van een goed gebalanceerde, frisse smaak wordt gewekt van zodra je de wijn proeft. Een delicaat evenwicht tussen de frisse zuren en de ronde fruitigheid is het handelsmerk van onze witte fuga vino. Noch te droog, noch te zoet, perfect in harmonie. De compositie is zorgvuldig geselecteerd om deze complexe veelvuldigheid te bekomen en dat maakt dat deze witte wijn op zichzelf kan worden gedronken alsook als ideale begeleider kan geschonken worden bij gerechten. Het zijn deze eigenschappen die maken dat deze wijn ieders' smaak kan bekoren. 

Food Pairing
Vino fuga wit wordt het best koud geserveerd bij een temperatuur van 5 - 7 C. De frissen zuren scherpen niet enkel de eetlust maar zijn op zichzelf ook heerlijk om van te genieten. De wijn past perfect bij visgerechten en schaaldieren.

Momenten
Daar veelvuldigheid één van de speerpunten doorheen het fuga gamma hoort te zijn, kan een fles worden gedronken bij eender welke gelegenheid waar een heerlijke, betaalbare wijn wordt geappreciëerd. Buiten je eigen persoonlijke pleziertje na een harde dag werk, zijn familiefeesten, tuinfeesten, barbecues of recepties andere voorbeelden van uitgelezen gelenheden.

Technische eigenschappen
De smaak van jouw favoriete fuga vino wordt elk jaar al dan niet subtiel aangepast om aan onze standaarden te voldoen.
De vino wit bestaan uit een typische coupage van Chardonnay, Sauvignon Blanc en Viognier wijnen. De druiven worden jaarlijks geoogst op het optimale tijdstip met respect tot het druivenras, de locatie can de wijngaard en het klimaat/weersomstandigheden. Al onze fuga vino wijnen komen uit de Languedoc streek in het zuiden van Frankrijk. Eens de wijnen bij lage temperatuur gefermenteerd zijn, worden de samenstellingen gemaakt om uiteindelijk tot de typische frisse, smaakvolle en veelzijdige fuga vino te komen. Hoewel de samenstelling van de wijn elk jaar kan verschillen afhankelijk van de selectie, worden meestal slechts subtiele wijzigingen doorgevoerd en wijkt de compositie niet al te veel af van de typische 45/45/10 verhouding.

cavafugalChange language:

 

 

RMCD bvba – Fuga Moments
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.